Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Diya Innerlijke Toon Special van €90,- voor €65,- te Schipluiden

Bewustzijn brengen op de kracht van jouw innerlijke vibratie

Omschrijving Een magische reis op een magische locatie: de Tempel van de Godin.

Een middag op reis in jouw binnenwereld onder de hoede van de Godinnenkracht aanwezig in deze tempel. Het belooft een magische en intensieve middag te worden waarbij ik verschillende technieken inzet zodat jij kunt ontdekken welke blokkades aan de oppervlakte komen, gezien en geheeld mogen worden.

Deze middag is geschikt voor iedereen die diepere lagen in zich zelf wil aanraken om inzichten te ontvangen en heling te brengen in eigen leven en de mensen om jou heen. De inzichten ontvang jij vanuit jouw eigen innerlijke bron. Of je nu al lang bezig bent met jouw bewustwordingsproces of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent open te ontvangen en uit jouw comfort zone te stappen.

Neem een schrift en een pen mee om jouw inzichten op te schrijven. Gedurende het hele programma krijg je tussen de onderdelen door de tijd en de ruimte om inzichten en ervaringen op te schrijven. Dit is een mega krachtige techniek om jouw eigen channelingsvaardigheden verder te ontplooien.

Tijdens deze workshop ben je afwisselend zowel passief als actief bezig. Je zet letterlijk stappen uit jouw comfortzone. Laat je verrassen en schrijf je meteen in.

Eerstvolgende workshop is op zaterdag 19 februari 2022 gepland bij de Tempel van de Godin

Investering in de workshop bedraagt € 90. Bij aanmelding voldoe je met iDeal € 65. De huur van de ruimte bedraagt € 25 en dient contant aan de beheerder worden voldaan.

Er is plaats voor maximaal 10 personen. Vol is vol.

De Workshop Diya Innerlijke Toon in de Tempel van de Godinnen is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Datum 19 februari 2022 - 13:00 tot 18:00 uur, Schipluiden

Profiteren van: Diya Innerlijke Toon Special van €90,- voor €65,- te Schipluiden?

Bedrijf : Diyavision Action By Choice
Contactpersoon : Mevr. Usha NIrandjan
Telefoonnummer : 06-13825679
E-mail adres : diyavision@ziggo.nl
Geldig tot : 19-2-2022

Reageren op deze aanbieding in Meppel