Auto Centrum Meppel in Meppel

Auto Centrum Meppel uit Meppel heeft geen profiel.

Wat doet Auto Centrum Meppel in Meppel

Auto Centrum Meppel is een auto occasions uit Meppel. Men is gevestigd aan de Industrieweg 2-a2. Het telefoonnummer van Auto Centrum Meppel in Meppel is 06-20924794.

Is Auto Centrum Meppel in Meppel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Auto Centrum Meppel in Meppel valt onder de rubriek auto occasions. Een auto occasions uit Meppel levert onder andere :

Auto Centrum Meppel, voor inkoop-, verkoop-, inruil-, en bemiddeling van o.a. personenauto's, grijs kentekenauto's, brommobielen, enz. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Henk Pekel en Annelies Greiving maandag 26 januari 2015

0,5 sterren

“Ik heb voor de heer en mevrouw van der meulen geen goed woord over!!!! We hebben een auto gekocht bij Deze Auto dealer met nog een erkende RDW cetivicaat op 13 sept 2014 kochten wij een auto bij hen EEN NISSAN MICRA voor 1100.00 Euro waarvan 799.00 en de rest zwart betaald heeft gekregen !! het blok was iets vettig maar ach dat kon geen kwaad zij Peter van der meulen want voor de prima auto zij hij en wij vertrouwden erop !!! maar 17 jan moest hij voor de keuring maar kwam er niet door want de auto bleek totaal verrot het rechter draagarm zat nog geen 50% meer vast en zal de rest achterwege laten want hij is rijp voor de sloop !! naar hem toe te gegaan omdit te vertellen wou hij er nog wel 200.00 voor die auto geven schandalig toch !!! maar het ergeste is dat de auto die hij verkocht had aan ons levensgevaarlijk was !!!! en het keurings rapport van 2014 had ie ook niet want toen had de auto al niet door de keuring gemogen MENSEN WEES VERSTANDIG KOOP DAAR GEEN AUTO HIJ HEEFT ALLEEN MAAR EEN GOEDE BABBEL !!! met vr gr Henk Pekel en Annelies greiving P.S WIJ ZIJN NU BEZIG MET EEN ADVOKAAT ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.

Ander auto occasions

  • Wanningen

    Wanningen gevestigd in Dieverbrug. Opel Dealer met al jarenlange ervaring van zowel nieuwe als gebru. Trefwoorden van Wanningen : R.B. Wanningen, opel, autobedrijf, opel dealer, occasions.

    tel. 0521-591216, De wringen 27, 7984NL in Dieverbrug

    Meer over Wanningen contact website