Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel

Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie!

Over Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Meppel.

Mijn naam is Aly Fieten, het gezicht achter Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie. Bij mij in de praktijk zijn jongeren, volwassenen, vrouwen én mannen van harte welkom met een vraag op het gebied van "wie ben ik" maar ook wanneer u kampt met een depressie of school/loopbaanproblemen kunt u bij terecht. Ik help u graag met uw vragen en samen gaan we kijken naar de best passende behandelmethode voor u.

De mogelijkheden;

* Burn-out

* School/loopbaanproblemen

* Verlies/rouw

* Depressies

Bij mij in de praktijk werk ik met Creatieve Beeldende therapie, bij deze vorm van therapie ga je niet praten maar doen. Je gaat hierbij bezig met beeldende materialen, zoals klei, schildersmaterialen, foto’s, afvalmateriaal. Kortom, met alles wat nodig is om jouw vraag/probleem te onderzoeken en te beantwoorden. Op deze manier zul je merken dat je al doende inzicht krijgt in het probleem waar je mee zit.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie uit de rubriek paramedisch centrum uit Meppel is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 1B in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29732397.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie zijn o.a. :