Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel

Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie!

Over Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Meppel.

Mijn naam is Aly Fieten, het gezicht achter Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie. Bij mij in de praktijk zijn jongeren, volwassenen, vrouwen én mannen van harte welkom. Met deze therapie ga je niet praten maar doen. Bij Creatieve Beeldende Therapie ga je bezig met creatieve materialen, zoals klei, verf, foto’s, soft pastel, met alles wat nodig is om jouw vraag of probleem te beantwoorden. Deze therapie is gericht op het krijgen van inzicht in je problemen maar dan op een creatieve manier en niet door middel van gesprekken. Heb je klachten zoals: slapeloosheid, je altijd moe voelen, je bent altijd aan het piekeren, je bent je zingeving kwijt, je voelt je angstig, dan kan creatieve beeldende therapie veel voor je betekenen. Het geeft steun, ontspanning en inzicht in hoe jij omgaat met problemen in je leven. Problemen of een tegenslag in je leven, zoals: een scheiding, ontslag, verlies van een dierbare, een burn-out of een depressie.

Wilt u weten of deze therapie iets voor u is kijk dan voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie uit de rubriek paramedisch centrum uit Meppel is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 1B in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29732397.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie zijn o.a. :