Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie uit Meppel heeft geen profiel.

Wat doet Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie is een paramedisch centrum uit Meppel. Men is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 1B. Het telefoonnummer van Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel is 06-29732397.

Is Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie in Meppel valt onder de rubriek paramedisch centrum. Een paramedisch centrum uit Meppel levert onder andere :

Mijn naam is Aly Fieten, het gezicht achter Beeldend Perspectief - Praktijk voor Creatieve Beeldende Therapie. Bij mij in de praktijk zijn jongeren, volwassenen, vrouwen én mannen van harte welkom. Met deze therapie ga je niet praten maar doen. Bij Creatieve Beeldende Therapie ga je bezig met creatieve materialen, zoals klei, verf, foto’s, soft pastel, met alles wat nodig is om jouw vraag of probleem te beantwoorden. Deze therapie is gericht op het krijgen van inzicht in je problemen maar dan op een creatieve manier en niet door middel van gesprekken. Heb je klachten zoals: slapeloosheid, je altijd moe voelen, je bent altijd aan het piekeren, je bent je zingeving kwijt, je voelt je angstig, dan kan creatieve beeldende therapie veel voor je betekenen. Het geeft steun, ontspanning en inzicht in hoe jij omgaat met problemen in je leven. Problemen of een tegenslag in je leven, zoals: een scheiding, ontslag, verlies van een dierbare, een burn-out of een depressie. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review