Budgetcoach Me in Zwolle

Budgetcoach ME, Maatwerk voor financieel Evenwicht. Persoonlijke en laagdrempelige coaching om jou van dat onrustige gevoel dat geld jou geeft, af te helpen door... heel simpel.... samen aan de slag te gaan met jouw gelddoelen, inzicht en koopgedrag.

Over Budgetcoach Me

Budgetcoach Me valt onder de rubriek coaching in Meppel.

Iedereen kan in een situatie belanden waardoor er (tijdelijk) geen overzicht meer is in de financiën. Je raakt het overzicht kwijt over je geldzaken door een plotselinge gebeurtenis zoals samenwonen, gezinsuitbreiding, baanverlies, echtscheiding, ziekte of overlijden. Wil je iets aan deze situatie doen zodat je kunt uitkijken naar een gezonde en stabiele financiële toekomst? Budgetcoach Me kan jou hier bij helpen.

Het gezicht achter Budgetcoach Me is Mariska Eshuis, zelf opgegroeid in een gezin waar vaak ieder dubbeltje moest worden omgedraaid in een mooie volksbuurt van Zwolle. In januari 2019 heeft zij de knoop doorgehakt om in Zwolle haar bedrijf in financiële coaching en ondersteuning neer te zetten. In mei 2019 haalde zij haar HBO diploma budgetcoach, in juli 2019 richtte ze haar bedrijf Budgetcoach Me op en sinds 2 juli 2020 voldoet zij alle certificatie-eisen van vakbekwaamheid en staat ze daarmee ingeschreven in het persoonsregister schuldhulpverlener van KIWA Nederland.

Budgetcoach Me biedt haar diensten voor particulieren, werkgevers, arbo- en reïntegratiediensten.

- Budgetcoaching

- Thuisadministratie (specifiek ook jongeren en senioren)

- Hulp bij belastingaangifte

- Nabestaandenzorg, praktische financiële hulp voor- en na een overlijden (vanaf november 2020)

De werkwijze gaat als volgt:

1. Binnen 24 uur na aanmelding neemt Budgetcoach Me telefonisch contact met u op voor een kennismaking.

2. Na de telefonische kennismaking ontmoeten jullie elkaar binnen 1 week voor een intake en eerste inventarisatie. Aan het einde van dit gesprek legt zij uit wat u van haar kunt en mag verwachten en wat zij voor u kan betekenen.

3. Als jullie allebei een goed gevoel hebben bij dit gesprek, volgt er een trajectvoorstel (offerte), hierin wordt vastgelegd hoeveel uren begeleiding nodig is en over welke termijn (meestal 4-6 maanden) dit zal plaatsvinden. Dit is afhankelijk van uw financiële situatie, de mate van problematiek (ernst/hoogte schulden) en mate van zelfredzaamheid.

5. Budgetcoach Me stuurt u de offerte waarin zij de duur van de begeleiding omschrijft, de frequentie van het aantal bezoeken en de werkzaamheden die zij zal gaan uitvoeren

6. Na uw akkoord, starten jullie de begeleiding direct op.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Budgetcoach Me uit de rubriek coaching uit Meppel is gevestigd aan de oldruitenborghstraat 19 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52588431.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Budgetcoach Me zijn o.a. :