Curves Meppel in Meppel

Bij Curves Meppel werk je op een goede manier aan je gezondheid!

Over Curves Meppel

Curves Meppel valt onder de rubriek sportschool uit Meppel.

Curves is een krachttrainingsprogramma welke speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het is vaak een hele uitdaging om als vrouw zijnde tijd vrij te maken voor het sporten, wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom een programma opgesteld speciaal voor vrouwen! Deze training duurt slechts 30 minuten en is ook nog eens heel gezellig en leuk om te doen! Wij helpen jou van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

Curves is speciaal ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden en verschillende kracht- en fitnessniveaus. Wij zijn er voor vrouwen die begrijpen dat hun lichaam de aandacht nodig heeft die het verdiend onder goede persoonlijke begeleiding!

Waarom Curves Meppel;

* Sterker door krachttraining

* Slechts 30 minuten per workout

* Persoonlijke Curves Coach

* Speciaal ontwikkeld voor vrouwen

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Curves Meppel uit de rubriek sportschool uit Meppel is gevestigd aan de Prinsengracht 19 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-230851.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Curves Meppel zijn o.a. :