Curves Meppel in Meppel

Curves Meppel uit Meppel heeft geen profiel.

Wat doet Curves Meppel in Meppel

Curves Meppel is een sportschool uit Meppel. Men is gevestigd aan de Prinsengracht 19. Het telefoonnummer van Curves Meppel in Meppel is 0522-230851.

Is Curves Meppel in Meppel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Curves Meppel in Meppel valt onder de rubriek sportschool. Een sportschool uit Meppel levert onder andere :

Curves is een krachttrainingsprogramma welke speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het is vaak een hele uitdaging om als vrouw zijnde tijd vrij te maken voor het sporten, wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom een programma opgesteld speciaal voor vrouwen! Deze training duurt slechts 30 minuten en is ook nog eens heel gezellig en leuk om te doen! Wij helpen jou van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander sportschool

  • MFit Milon Studio Meppel

    Sportschool Meppel? Kies voor MFit!!. Trefwoorden van MFit Milon Studio Meppel : Voedings- en gewichtsconsulent, fitnessschool, personal trainer, personal training, sportschool, sportdocenten, afvallen onder begeleiding, innovatief fitnessconcept.

    tel. 0522-244277, Sportpark Koedijkslanden 1a, 7944PA in Meppel

    Meer over MFit Milon Studio Meppel contact website