De Kralentuin in Rouveen

'De Kralengroothandel Met Oor Voor De Klant'

Over De Kralentuin

De Kralentuin valt onder de rubriek webshop uit Meppel.

Ben je op zoek naar kralen of onderdelen voor het maken van je sieraad...zoek dan niet verder en kom eens langs in de webshop van kralengroothandel De Kralentuin. Hier vind je een uitgebreid assortiment op het gebied van kralen en sieraden maken.

Wij vinden je wensen erg belangrijk en doen er alles aan om je als klant tevreden te houden! Mis je iets in de groothandelswebwinkel dan, kun je contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken wat wij voor je kunnen doen!

Een greep uit ons groothandelsassortiment: * Gereedschap om sieraden te maken * Hangers en Bedels * Moeder en Kind hangers * BohoChic * Verpakken, Prijskaartjes en Opbergen * Slagstempels en Slagletterplaatjes * Draad, Koord, Leer, Ketting * Cabochonsettingen en Chunkonderzets * Cabochons, Plakstenen en Sheets * Kralen van veel verschillende materialen, zoals glas, fimoklei, acryl, metaal, resin, etc.

Voor het volledige assortiment kun je terecht op de groothandelswebsite!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je een andere vraag neem dan contact op via de contactgegevens of kom langs op onze website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-700245.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij De Kralentuin zijn o.a. :