Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging in Spanga

Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging uit Spanga heeft geen profiel.

Wat doet Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging in Spanga

Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging is een ongediertebestrijding uit Meppel. Men is gevestigd aan de Lindedijk 18. Het telefoonnummer van Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging in Spanga is 06-54217779.

Is Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging in Spanga uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Dekker Ongediertebestrijding en Boomverzorging in Spanga valt onder de rubriek ongediertebestrijding. Een ongediertebestrijding uit Meppel levert onder andere :

Wij werken in de regio van Weststellingwerf, Noordoostpolder en Steenwijkerland. Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen en verwijderen van ongedierte. Wij werken vakkundig en met zo weinig mogelijk gif. Het is zaak om te zorgen dat het ongedierte niet meer terug komt op de plaats waar het overlast veroorzaakt. Daarom nemen wij de voedselbronnen weg en sluiten de toegangswegen van het ongedierte af. Pas als het weren van het ongedierte niet mogelijk is gaan wij over tot bestrijding. Dekker Ongediertebestrijding is E.V.M (Stichting Exameninstituut Volksgezondheid en Milieu) gecertificeerd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander ongediertebestrijding

  • Ongediertebestrijding Stefan Steenhuis

    Ongediertebestrijding Stefan Steenhuis | Onder de loep, in het vizier! . Trefwoorden van Ongediertebestrijding Stefan Steenhuis : ongedierte bestrijding, wespennest verwijderen, ongediertebestrijding voor particulieren, ongediertebestrijding voor bedrijven, vakkundig ongediertebestrijding, gespecialiseerde ongediertebestrijding, bestrijden van ongedierte, snelle ongediertebestrijding, milieubewust en efficiƫnt ongediertebestrijding, .

    tel. 038-3336887, Fidelio 7, 8265TA in Kampen

    Meer over Ongediertebestrijding Stefan Steenhuis contact website