Erfwens in Meppel

Erfwens; Gratis voorlichting op het gebied van uw (levens)testament.

Over Erfwens

Erfwens valt onder de rubriek adviesbureau in Meppel.

Erfwens is uw adviseur op het gebied van uw testament. Het gezicht achter Erfwens is Magda van Veen, al jaren werkt Magda in de financiele dienstverlening met name als hypotheekadviseur. Ik merk dat er weinig advies wordt gegeven op het gebied van testamenten en wilde hier graag iets in betekenen, met Erfwens biedt ik gratis lezingen aan waarbij mensen de nodige informatie kunnen krijgen op het gebied van bijvoorbeeld erfrechtplanning en testamenten.

In een vrijblijvend gesprek kan ik u advies geven en uw vragen m.b.t. nalatenschap, erfbelasting en levenstestament beantwoorden. Ik werk samen met plaatselijke notariskantoren die experts zijn op dit gebied. Samen met onze erfrechtspecialisten van Erfwens zorgen wij voor een goede en persoonlijke oplossing op maat.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Ik kijk graag met u naar de mogelijkheden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Erfwens uit de rubriek adviesbureau uit Meppel is gevestigd aan de Stationsweg 4 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53929907.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Erfwens zijn o.a. :