Feenstra Hoveniers in Staphorst

Kennis en kunde voor complete tuinaanleg!

Over Feenstra Hoveniers

Feenstra Hoveniers valt onder de rubriek hovenier in Meppel.

Bij Hoveniersbedrijf Erwin Feenstra uit Staphorst bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kundig en professioneel hoveniersbedrijf voor de complete aanleg van uw tuin. Wij beginnen met het maken van een tuinontwerp welke uiteraard wordt opgesteld naar uw wensen, wanneer u het tuinontwerp en de offerte heeft goedgekeurd kunnen wij in goed overleg starten met de werkzaamheden.

Diensten: - Tuin ontwerp - Tuinaanleg - Tuinhuis - Vijvers - Bestrating - Tuinonderhoud

Naast het tuinonderhoud en aanleg voor particulieren kunnen wij tevens het onderhoud van uw bedrijf verzorgen. Uw pand en bedrijfsterrein vormen uiteraard het visitekaartje van uw onderneming, daarom is een verzorgde eerste indruk erg belangrijk zowel voor uw zakenpartners als voor het personeel want in een goed onderhouden werkomgeving zal de productiviteit ook beter zijn!

Bent u dus op zoek naar een hoveniersbedrijf die kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan....stop dan met zoeken en neem contact op voor de mogelijkheden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Feenstra Hoveniers uit de rubriek hovenier uit Meppel is gevestigd aan de Fazant 13 in Staphorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20672842.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Feenstra Hoveniers zijn o.a. :