Finova Meppel in Meppel

Finova Meppel gevestigd in Meppel.

Over Finova Meppel

Finova Meppel valt onder de rubriek hypotheek in Meppel.

Of u nu op zoek bent naar een passende hypotheek, een goed pensioen of een uitgebalanceerd schadeverzekeringspakket, Finova Nederland wil u daar graag over adviseren. Wij leveren maatwerk voor ondernemer en particulier en zijn volstrekt onafhankelijk!

Finova Nederland is een volstrekt onafhankelijke financiële dienstverlener. Finova Nederland werkt samen met diverse banken en verzekeraars. Onze inkoop is gericht op het verkrijgen van de beste kwaliteit tegen een gunstige prijsstelling.

Wij zijn aangesloten bij : ; de Stichting Erkenningsregeling hypotheekadviseurs het Klachteninstituut ;Financiële Dienstverlening ;(Kifid)

Ook voor een gesprek met een gecertificeerd Financieel Planner bent u bij Finova Nederland B.V. aan het juiste adres.

Binnen de verzekeringsbedrijfstak is een code opgesteld ter bevordering van een goede voorlichting aan consumenten: de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (GIDI). Ons kantoor onderschrijft deze code. In deze advieswijzer treft u een beschrijving aan van onze dienstverlening en werkwijze. Wij geven u namelijk graag een goed overzicht van wat onze dienstverlening inhoudt en wat u van ons kunt en mag verwachten.

De Wet financiële dienstverlening (Wfd) eist, dat consumenten voorafgaand aan het totstandkomen van een overeenkomst informatie krijgen door middel van een Wft dienstenwijzer over onder andere de aard van de dienstverlening die de financiële dienstverlener hen biedt. ; ;

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Finova Meppel uit de rubriek hypotheek uit Meppel is gevestigd aan de Zuideinde 3 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-246409.

Diensten en producten voor hypotheek

Trefwoorden die horen bij Finova Meppel zijn o.a. :