Goudsmid Harriëtte in Meppel

Handgemaakte unieke sieraden, maakt elk sieraad bijzonder

Over Goudsmid Harriëtte

Goudsmid Harriëtte valt onder de rubriek juwelier in Meppel.

Welkom bij Goudsmid Harriëtte. Handgemaakte sieraden, een uniek sieraad dat altijd bijzonder is.

Ik ben gefascineerd van het vak goudsmid. Dec creatieve kennis heb ik mij eigen gemaakt op de vakschool voor Edelsmeden in Schoonhoven. Ik heb gekozen voor dit vak, zodat ik ambachtelijk kan ondernemen. Werken met mijn handen en het vervaardigen van unieke objecten. Prachtig vind ik dat, met overgave werken aan maatwerk. Wat de gebeurtenis, object of wie de persoon ook is, voor mij kan alles een inspiratiebron zijn.

Je kunt bij mij terecht voor ringen, verlovingsringen, trouwringen, oorbellen, kettingen, hangers, armbanden, accessoires en cadeaubonnen. Maar ook voor maatwerk. Wilt u een sieraad herberwerken? Of zoek je een stoer statement sieraad voor je man? Of zou je graag een gedenksieraad laten maken? Wat je wens ook is, leg het me voor. Er is veel mogelijk.

Naast de verkoop van unieke handgemaakte sieraden, geef ik ook workshops. Dus wil je zelf een sieraad maken, kies dan voor een dag edelsmeden bij mij, vol inspiratie. Meld je aan via mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Goudsmid Harriëtte uit de rubriek juwelier uit Meppel is gevestigd aan de Ampere 3 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12821545.

Diensten en producten voor juwelier

Trefwoorden die horen bij Goudsmid Harriëtte zijn o.a. :