Grace Shen in Meppel

Grace Shen: Praktijk voor Manuele therapie en Guasha therapie.

Over Grace Shen

Grace Shen valt onder de rubriek massage in Meppel.

De drijvende kracht achter Grace Shen is Martine Grace Bijl. Martine heeft ruime ervaring op het gebied van massages en heeft dit door de jaren heen onder andere uitgebreid met kennis op het gebied van voetreflex, segmentale massage en Guasha therapie.

U kunt bij Grace Shen onder andere terecht voor:

- Guasha behandeling: Een schraaptherapie welke is bedoeld om lichaam te ontgiften door middel van afvalstoffen te verwijderen.

- Shiatsu: Een methode waarbij druk met duimen en handpalmen wordt toegepast op het lichaam. Dit helpt onder andere bij nek/schouder klachten, spijsverteringsmoeilijkheden en ischias.

- Dorn therapie: Een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling inzetbaar bij ziektes die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom.

- Voetreflexzone therapie: De gehele voet wordt behandeld middels een duimdruktechniek. Deze behandeling werkt onder andere bij stress, klachten aan de benen of een slechte circulatie.

- Massagetherapie: Uitstekend bij diverse klachten en kwalen waarbij uit wordt gegaan van de segmentale reflexen.

Voor meer informatie, een overzicht van de tarieven en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Grace Shen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Grace Shen uit de rubriek massage uit Meppel is gevestigd aan de Talmastraat 23a in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26066186.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Grace Shen zijn o.a. :