Haarlabel kapsalon in Meppel

Haarlabel kapsalon: Kapsalon voor vrouwen en kinderen.

Over Haarlabel kapsalon

Haarlabel kapsalon valt onder de rubriek kapper uit Meppel.

Haarlabel kapsalon is een professionele kapsalon die zich specifiek op kinderen en vrouwen richt. Het gezicht achter Haarlabel kapsalon is Lizette Haaksema. Het is Lizette haar eerste natuur om klanten weer te laten stralen. Haarlabel kapsalon onderscheidt zich van andere kapsalons door creativiteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht aan te bieden.

Wilt u even een verwenmomentje voor uzelf? Dan bent u bij Haarlabel kapsalon aan het juiste adres. U zal eerst met Lizette bespreken wat u precies voor model wenst. Lizette zal u daarbij helpen en stijladvies en/of kleuradvies op maat geven. Uw haar zal vakkundig onder handen genomen worden. Elke behandeld zal beginnen of eindigen met een wasmassage. Daarnaast zult u ook genieten van een ontspannende hoofdmassage.

De behandelingen die aangeboden worden zijn:

- Haar knippen.

- Haar kleuren.

- Permanent zetten.

- Highlights zetten.

U kunt voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u de website bekijken of contact opnemen. Haarlabel kapsalon staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haarlabel kapsalon uit de rubriek kapper uit Meppel is gevestigd aan de Valeriaan 2a in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-701120.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Haarlabel kapsalon zijn o.a. :