Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel in Meppel

Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel: Een trimsalon voor alle rassen en kruisingen.

Over Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel

Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel valt onder de rubriek dierverzorger uit Meppel.

De drijvende kracht achter Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel is Henriëtte van Erkelens. Henriëtte is een gediplomeerd trimster met ruime ervaring.

Bij Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel kunt u onder andere terecht voor:

- Knippen

- Scheren

- Wassen

- Plukken

- Effileren

Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel is open voor elk ras of kruising. Bij Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel staat het welzijn van de hond altijd voorop. Het is belangrijk dat de hond zich op zijn gemak voelt. Door de tijd te nemen voor uw hond creëert Henriëtte een fijne omgeving voor de hond.

Tevens kunt u bij Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel terecht voor een waskaart. Wanneer uw vaak graag en vaak zwemt kan deze waskaart uitkomst bieden. Uw hond wordt grondig gewassen en ruikt na deze wasbeurt weer heerlijk.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de Facebook pagina van Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel. Hier vindt u tevens diverse foto's van de honden die bij Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel zijn geweest voor een behandeling.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel uit de rubriek dierverzorger uit Meppel is gevestigd aan de Nijeveenseweg 31 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39833081.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondentrimsalon 4DogsOnly Meppel zijn o.a. :