Houthandel Jan Sok in Meppel

Houthandel Jan Sok

Over Houthandel Jan Sok

Houthandel Jan Sok valt onder de rubriek houthandel uit Meppel.

Houthandel Jan Sok in Meppel is gespecialiseerd in export van hardhout. Wij maken gebruik van directe lijnen met onze leveranciers, dit stelt ons in mogelijkheid om hout tegen scherpe prijzen te bieden.

Naast hardhout bieden wij ook een groot assortiment aan tuinhout, schuttingen, blankhout en vele andere producten voor uw tuin.

Veilig spelen in de tuin, klimmen, klauteren, schommelen, glijden en duikelen, bij Houthandel Jan Sok hebben wij voor iedere tuin het ideale speeltoestel!

Leveren en of vervoeren van hout: Bij ons kunt u gratis gebruik maken van één van onze aanhangers. Hiermee kunt u uw aangekochte goederen veilig thuisbrengen. Ook kunnen wij uw bestelde producten bij u afleveren.

houthandel Jan Sok is geopend:

7:30 - 18:00 Ma/ Vr

9:00 - 17:00 Zaterdag

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Ook krijgt u daar een goede inkijk op ons arrangement en prijzen die wij hanteren.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Houthandel Jan Sok uit de rubriek houthandel uit Meppel is gevestigd aan de Jan Huygen van Linschotenstraat 15 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-851551.

Diensten en producten voor houthandel

Trefwoorden die horen bij Houthandel Jan Sok zijn o.a. :