Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen in Havelte

Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen: Met passie voor tuinen.

Over Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen

Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen valt onder de rubriek hovenier uit Meppel.

Al ruim 20 jaar is Tiemens Tuinen hét hoveniersbedrijf in Meppel en omstreken. Het motto van Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen is om een mooie tuin voor iedereen te kunnen maken.

Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen zal samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw droomtuin. Heeft u wensen of ideeën? Dat is geen probleem. Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen zal goed naar u luisteren en de aanpak bieden die u nodig heeft.

Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen heeft al vele projecten gerealiseerd in Meppel en omstreken. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Dat is geen probleem voor dit hoveniersbedrijf. Of u nu een kleine klus heeft of een complete tuinrenovatie, Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen kan u ontzorgen.

U kunt Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen onder andere inschakelen voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuinontwerp. Ook is het mogelijk om uw tuin te laten bestraten, beplanten of een vijver aan te laten leggen.

Het is belangrijk dat uw tuin een samenhangende en goede uitstraling krijgt. Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen kan daarvoor zorgen!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen uit de rubriek hovenier uit Meppel is gevestigd aan de Oeveraseweg 9 a in Havelte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83176566.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen zijn o.a. :