Irene's coachpraktijk in Meppel

Overwin jouw tegenslag!

Over Irene's coachpraktijk

Irene's coachpraktijk valt onder de rubriek coaching in Meppel.

Overwin jouw tegenslag!

Mijn naam is Irene en als coach help ik jou je tegenslag te overwinnen. Als ervaringsdeskundige weet ik wat dit is. Ook ik heb tegenslag doorleefd en er mijn vak van gemaakt om jou te helpen.

Het is mijn persoonlijke missie dat mensen leren hun tegenslag om te buigen naar verwerking en groeikansen. Mijn kracht ligt met name in het vergroten van het zelfvertrouwen op gebied van coaching bij persoonlijke groei, loopbaanvragen, stress- en burn-outklachten en de Nederlandse taal.

Mijn rol is te vergelijken met een duizendpoot die mensen middels een combinatie van coaching, begeleiding en advisering helpt hun tegenslag te overwinnen.

Zoals Einstein ooit zei: "Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg." Ik vergelijk het met een auto. Wanneer deze niet goed meer werkt, rijdt deze niet meer zo lekker. Zo werkt dat ook met de mens.

Door te spiegelen maak ik patronen zichtbaar. Zo ontdek jij je patronen. Je leert wat niet meer voor jou werkt en samen zetten we dit om naar wat WEL voor je werkt.

Tot slot ben ik ook coach laaggeletterdheid. Laaggeletterdheid is een groot probleem. Mensen kunnen wel rekenen, schrijven en lezen, maar niet voldoende om aan deze maatschappij deel te nemen. Meer kans op werkloosheid ligt op de loer. Een minder gezond leven en minder grip op hun geldzaken ten gevolg. Men voelt zich buitengesloten of schaamt zich ervoor.

In mijn praktijk help ik hen om het zelfvertrouwen te vinden om de volgende stap te zetten. Na een traject zijn ze klaar om door te stromen naar de bibliotheek, onderwijs, werk, samenleving. Zo overwinnen zij hun tegenslag.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Irene's coachpraktijk uit de rubriek coaching uit Meppel is gevestigd aan de Zomerdijk 9E in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83333326.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Irene's coachpraktijk zijn o.a. :

Nieuws van Irene's coachpraktijk in Meppel

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om te veranderen?

Ben jij klaar om echt verandering aan te brengen in je leven?