Isis Reizen in Nijeveen

Isis Reizen; Holidays & Local ways!

Over Isis Reizen

Isis Reizen valt onder de rubriek reisbureau uit Meppel.

Reisavonturen met toeristische comfort. Isis Reizen staat voor het avontuur van de reiziger maar daarnaast ook voor het comfort van de toerist.

Egypte is het land van zonovergoten stranden en culturele schatten. Dit land heeft echt alles, van een aangenaam klimaat het hele jaar door tot een overvloed aan oude bezichtigingen en moderne vakantieresorts aan de Rode Zee met zijn prachtige helderblauwe wateren.

Egypte ligt in Afrika! Egypte is een echt Afrikaans land dat door de veilige beslotenheid van het Nijldal een heel eigen karakter heeft ontwikkeld. Dit komt tot uitdrukking in de gewoonten en gebruiken van de bewoners. Sinds mensenheugenis bebouwt de boerenbevolking de vruchtbare slib die de Nijl op haar oevers afzette.

Wie de onderwaterwereld wil ontdekken: Het helderblauwe water in Egypte is het thuis van meer dan 1.200 vissoorten. Dit maakt het een van de beste plaatsen ter wereld om te gaan snorkelen en duiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? neem dan eens een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Isis Reizen uit de rubriek reisbureau uit Meppel is gevestigd aan de Polderstraat 3 in Nijeveen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18795816.

Diensten en producten voor reisbureau

Trefwoorden die horen bij Isis Reizen zijn o.a. :