Jose van der Haven Holistische therapie en massage in Koekange

“Als je luistert naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen.”

Over Jose van der Haven Holistische therapie en massage

Jose van der Haven Holistische therapie en massage valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Meppel.

Jose van der Haven is de drijvende kracht achter haar praktijk Holistische therapie en massage. Ze is in 1994 begonnen te werken met massage. Ze doet dit nog altijd met veel plezier en voldoening. Ze heeft veel ervaring opgedaan met diverse technieken. Deze geven haar de ruimte om telkens te kiezen wat het best past, bij juist deze klant, deze vraag, dit moment. De natuur is voor haar een inspiratiebron. Vandaar dat het zo fijn voelt om ook te kunnen werken met natuurgeneeskunde. Ook het geven van cursussen en trainingen geeft haar veel voldoening. Het is mooi om te zien en ervaren wat het mensen brengt.

Ze houdt van persoonlijk contact en ze werkt met aandacht en respect.

Ze werkt intuïtief, wat betekent dat ze niet altijd werkt volgens een vaststaand plan maar dat ze zich laat leiden door waar de klacht en de situatie, op dat moment, om vragen. Vaak werkt ze lichaamsgericht (massagetherapie), maar ook een holistische, natuurgeneeskundige benadering is mogelijk. Holos betekent ‘heel’ en dat is voor haar erg belangrijk. Je bestaat immers niet alleen uit spieren en botten, maar hoe je leeft en wat je doet is net zo bepalend en belangrijk.

De volgende technieken die zij toepast zijn: (meer uitgebreide info op haar website)

- Massagetherapie Massage haalt spanning uit je lijf, vermindert stress, laat alles inwendig beter stromen en voelt natuurlijk heerlijk. Het kan ook onderdeel uitmaken van een natuurgeneeskundig behandeltraject.

- Integrale gezondheidstherapie Omdat veel klachten een dieper liggende oorzaak hebben, is het fijn om ook voorbij een (fysieke) klacht te kijken. Dat betekent kijken naar de hele mens, lichaam, welzijn, levenspad, fase in het leven, de plek waar je woont en werkt, etc. Meer inzicht in het bredere verband is al een eerste stap richting herstellen van de balans.

- Trainingen, cursussen en workshops Ze verzorgt verschillende programma’s, onder andere gericht op (aanstaande) ouders en zorgprofessionals.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jose van der Haven Holistische therapie en massage uit de rubriek gezondheidscentrum uit Meppel is gevestigd aan de Koekangerveldweg 36 in koekange. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0528-854278.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Jose van der Haven Holistische therapie en massage zijn o.a. :