Just Healthy in Meppel

“live your healthy life today in balance”

Over Just Healthy

Just Healthy valt onder de rubriek coaching in Meppel.

STA JIJ AL OP JE EIGEN "TO DO" LIJSTJE?

Mijn naam is Annekie Kiers en als Integraal Vitaliteits- en Leefstijlcoach, begeleid ik jou graag naar meer balans in je leven.

Een goede gezondheid is een waardevol bezit en vanzelfsprekend, zolang er niets aan de hand is.

Deze vanzelfsprekendheid werd voor mij eind 2002, ruw verstoord, door een ernstige ziekte in mijn directe omgeving, wat een behoorlijke impact op ons leven had.

Van daaruit is mijn interesse voor “Gezondheid” gewekt en werd dé aanleiding om te onderzoeken en vooral te ervaren, welke verantwoordelijkheid en daarmee mogelijke invloed wij zelf op onze gezondheid kunnen hebben.

Een andere, Nog grotere vanzelfsprekendheid is de periodieke APK keuring van onze auto. Hoe mooi en waardevol zou het zijn als we onze gezondheid ook een periodieke APK gunnen? Een Algemene Persoonlijke Keuring?

Gezondheidsklachten zijn signalen die door ons lichaam worden afgegeven, om ons te waarschuwen dat er ergens een disbalans ontstaat. Het negeren van deze signalen kan vérstrekkende tot zelfs fatale gevolgen hebben.

Leefstijl-gerelateerde klachten komen meer en meer voor, zoals: • Burn-Out klachten • Obesitas, • Diabetes Type 2, • Hart- en vaatziekten • Kanker

Wil jij ervaren wat een gezonde(re) leefstijl voor je gezondheid kan betekenen? Wil Jij JA tegen jezelf zeggen? Gun Jij jezelf het allerbeste? Ben Jij bereid om met jezelf aan de slag te gaan?

Wil jij; * Naar een gezond gewicht * Meer energie * In staat zijn, keuzes te maken, die goed zijn voor JOU * Beter in balans zijn * Rust in je hoofd * Meer ontspanning * Beter in je vel zitten

DIENSTEN: * Acces Bars behandeling * Coaching (op maat) * Healthscan (bodyscan-analyse) inclusief op maat gemaakt leefstijladvies * Mindful Run en Mindful Walk cursus * Mindful Walk 1 op 1 coachtraject * Voeding- en beweegadviezen

Stof tot nadenken? Behoefte aan meer informatie? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek onderzoeken wij jouw hulpvraag, de mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan én of wij samen een match hebben, wat niet geheel onbelangrijk is.

Neem ook gerust een kijkje op de website. Mijn contact gegevens vind je hieronder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Just Healthy uit de rubriek coaching uit Meppel is gevestigd aan de Blankenstein 132-2 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22342370.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Just Healthy zijn o.a. :

Nieuws van Just Healthy in Meppel

Werken aan je weerstand

Werken aan je weerstand

NU is het Dé tijd om te werken aan je weerstand! Wat kun jijzelf doen?