Kapsalon Erwie Hair in Meppel

Kapsalon Erwie Hair: Voor hem en haar!

Over Kapsalon Erwie Hair

Kapsalon Erwie Hair valt onder de rubriek kapper in Meppel.

Zoekt u een kapsalon voor mannen en vrouwen? Dan bent u bij Kapsalon Erwie Hair aan het juiste adres. Kapsalon Erwie Hair kan u adviseren over wat bij u past. Er zal hiervoor gekeken worden naar de vorm van uw gezicht en uw stijl. Daarnaast zal Kapsalon Erwie Hair luisteren naar uw wensen en zo zal de look en bijpassende coupe voor u bepaald worden.

Uw wensen zullen door de kapsters vertaald worden in trendy kapsels en stoere, hedendaagse looks. Voor de behandelingen zal Kapsalon Erwie Hair gebruik maken voor de beste haarproducten die garant staan voor een prachtig kapsel.

U kunt kiezen voor diverse haar behandelingen, zoals onder andere het haar laten föhnen, een geheel nieuw kapsel, haar laten knippen of laten kleuren.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kapsalon Erwie Hair? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kapsalon Erwie Hair uit de rubriek kapper uit Meppel is gevestigd aan de Prinsenplein 27 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-252325.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Kapsalon Erwie Hair zijn o.a. :