Luna Uitvaartverzorging in Meppel

Luna Uitvaartverzorging: Voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare.

Over Luna Uitvaartverzorging

Luna Uitvaartverzorging valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Meppel.

Zoekt u een uitvaartonderneming die kan zorgen voor een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Dan bent u bij Luna Uitvaartverzorging aan het juiste adres.

Anita Durkstra is het gezicht achter Luna Uitvaartverzorging. Anita heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de zorg. Door ervaring met verlies heeft Anita besloten de overstap gemaakt naar het vak uitvaartbegeleider. Anita neemt graag de zorg voor de organisatie van de uitvaart op haar. Op deze manier kunt u rustig rouwen met vrienden en familie.

In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden en belangrijke beslissingen worden genomen. Luna Uitvaartverzorging wil u daar graag bij helpen zodat u in alle rust de juiste keuzes kunt maken en een zo waardig mogelijk afscheid van uw dierbare.

U kunt bij Luna Uitvaartverzorging ook een wensen gesprek aanvragen. Zo kunt u vooraf alle zaken regelen voor uw eigen uitvaart. Luna Uitvaartverzorging zal dit gesprek bij u thuis voeren en al uw wensen in kaart brengen.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Luna Uitvaartverzorging.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Luna Uitvaartverzorging uit de rubriek uitvaartverzorging uit Meppel is gevestigd aan de Randweg 178 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57669953.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Luna Uitvaartverzorging zijn o.a. :