M&R Kozijntechniek in Staphorst

M&R Kozijntechniek | Alles onder 1 dak

Over M&R Kozijntechniek

M&R Kozijntechniek valt onder de rubriek kunststof industrie in Meppel.

Welkom bij M&R Kozijntechniek,

Bij ons kunt u terecht wat betreft levering en montage van deceuninck kunststof kozijnen en diverse kunststof gevelbekledingen, zoals Twinson, Keralit en Profort. Ook wat betreft zonwering, schuifpuien en dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres!

Dankzij onze ruime ervaring in de branche zijn we volledige op de hoogte van wat er leeft in de markt en spelen we daar vakkundig op in.

We voeren uitsluitend het hoogwaardige merk Deceuninck welke inmiddels zeer goed bekend staat.

We leveren onze kozijnen aan o.a: Aannemers, Particulieren en Vastgoed-onderhoudsbedrijven, voor nieuwbouw en renovatie.

Mede dankzij onze nevenvestiging in Oosterwolde ( FRL) bestrijken we een groot werkgebied van heel Noord Nederland , maar ook in het Westen en Randstad zijn we actief met diverse projecten.

Door de uiterst moderne fabriek bij ons in hetzelfde pand, zijn we in staat met minimale levertijd uw kunststof kozijnen, ramen en deuren inclusief beglazing van de hoogste kwaliteit te leveren.

Door te besparen op transportkosten en dure vertegenwoordigers kunnen we u de beste kwaliteit bieden tegen concurrerende prijzen.

Alles wordt exact op maat gemaakt, dus niets is standaard.

Natuurlijk hebben onze kozijnen alle benodigde keurmerken zoals KIWA, SKG en KOMO ATTEST met productiecertificaat.

We werken uitsluitend met ervaren en gediplomeerd personeel, deze weten de producten altijd op de juiste wijze te monteren.

Indien gewenst draaien we de handen ook niet om voor bouwkundige aanpassingen, uitvoeren van klein metsel / timmerwerk of raamdorpelstenen, om toch het mooiste eindresultaat te bereiken.

Daarnaast hebben we een uitgebreide showroom waar u alle soorten kozijnen en mogelijkheden met eigen ogen kunt aanschouwen, we geven u hierbij graag vrijblijvend advies.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

M&R Kozijntechniek uit de rubriek kunststof industrie uit Meppel is gevestigd aan de Industrieweg 53a in Staphorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41922980.

Diensten en producten voor kunststof industrie

Trefwoorden die horen bij M&R Kozijntechniek zijn o.a. :