Makelaarskantoor Boertjes B.V. in Staphorst

Makelaars

Over Makelaarskantoor Boertjes B.V.

Makelaarskantoor Boertjes B.V. valt onder de rubriek makelaar in Meppel.

Boertjes Makelaardij:

Boertjes Makelaardij is veelzijdig, heeft ruim 60 jaar ervaring en heeft specialisten in huis voor bemiddeling bij aan- en verkoop van: &bull Woningen in Stad en Land &bull Paardenbedrijven &bull Nieuwbouw woningen &bull Bedrijfspanden &bull Agrarisch onroerend goed

De woning- en bedrijfsmakelaardij zijn het sterkst geconcentreerd in en rond de drie kantoren in Dedemsvaart, Staphorst en Zwolle. Zowel in dorp en stad als in het omliggende landelijk gebied vindt u een groot en zeer gevarieerd aanbod van bestaande en nieuwe woningen en bedrijfspanden.

Paardenobjecten: Eén van de speerpunten van Boertjes Makelaardij is de bemiddeling bij aan- en verkoop van professionele paardenbedrijven. Onze passie voor de edele viervoeter en ruime ervaring in de bedrijfstak hebben geleid tot uitgebreide kennis van maneges, pensionstallen en woonboerderijen. Deze jarenlange ervaring heeft ons een landelijke reputatie bezorgd onder zowel professionele ondernemers als particuliere paardenliefhebbers.

Boertjes Assurantiën:

Voor vrijwel elk soort bezit bestaat een verzekering. Omdat het aanbod van verzekeringen overweldigend en daardoor verwarrend is, inventariseren wij vooraf eerst uw persoonlijke wensen. Vervolgens stellen wij een uitgebalanceerd verzekeringspakket voor u samen. Een goede relatie met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen stelt ons in staat om de gunstigste voorwaarden en premies te bedingen.

Zakelijk  Het onderzoeken en vaststellen van bedrijfsrisico&rsquos is een complexe zaak. Na een zakelijke risicoanalyse van Boertjes kunt u een verzekeringspakket samenstellen, dat past bij uw bedrijf of organisatie. Omdat verzekeren maatwerk is en wet- en regelgeving voortdurend veranderen, blijven wij alert op noodzakelijke aanpassingen.

Aanbod Een greep uit het aanbod van verzekeringen: Autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, reisverzekeringen, pensioenen, employee benefits, levensverzekeringen, opstal- en inboedelverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, caravan- of camperverzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen.

Er zijn vele aanbieders van verzekeringen. Alleen van een tussenpersoon die níet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij of bank, kunt u een volledig onafhankelijk advies verwachten. Doordat wij lid zijn van het landelijk Financieel Dienstencentrum hebben wij een ingang bij alle betrouwbare Nederlandse en een aantal buitenlandse partijen in verzekeringen.

Schade is soms gewoonweg niet te vermijden. De vaak onoverzichtelijke financiële en juridische gevolgen wel. Maak vrijblijvend een afspraak voor een advies op maat!

Boertjes hypotheken en financiële diensten

Boertjes biedt u overzicht en duidelijkheid in het oerwoud van hypotheken, maar ook van sparen, beleggen en kredieten. Vanzelfsprekend draait alles om het optimale rendement van uw geld. Wij zijn aangesloten bij het landelijk Financieel Diensten Centrum (FDC) en hebben daardoor toegang tot alle betrouwbare Nederlandse en een aantal buitenlandse geldverstrekkers. Onze specialisten kennen de weg, zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring. Het bedrijf bestaat ruim 60 jaar!

Een eigen woning of bedrijf, van welke grootte en soort dan ook, is naast een trots bezit ook vaak een manier om een fiscaal interessante spaarpot op te bouwen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Makelaarskantoor Boertjes B.V. uit de rubriek makelaar uit Meppel is gevestigd aan de Gemeenteweg 75 in Staphorst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-462844.

Diensten en producten voor makelaar

Trefwoorden die horen bij Makelaarskantoor Boertjes B.V. zijn o.a. :