Massage Mirjam in Meppel

Massage Mirjam uit Meppel heeft geen profiel.

Wat doet Massage Mirjam in Meppel

Massage Mirjam is een massage uit Meppel. Men is gevestigd aan de Ceintuurbaan 106. Het telefoonnummer van Massage Mirjam in Meppel is 06-20215806.

Is Massage Mirjam in Meppel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Massage Mirjam in Meppel valt onder de rubriek massage. Een massage uit Meppel levert onder andere :

Een consult bij mij bestaat eruit dat mijn aandacht en mijn expertise erop gericht zijn om jou te ondersteunen in wat jij op dat moment nodig hebt. Mijn behandelingen zijn volledig afgestemd op de mens voor me, op jou. Daarbij maak ik gebruik van diverse (massage) technieken, waaronder oosterse technieken. Ik richt me op het lichaam, en blijf holistisch kijken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Massage Mirjam

    Massagetherapeut Mirjam de Jonge | Lichaamsbewustzijn en Persoonlijke Ontwikkeling. Trefwoorden van Massage Mirjam : lichaam en geest, massage, massage praktijk, massage salon, shiatsu, massage bij vermoeidheid, massage bij slaap problemen, massage bij migraine, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling, lichaamsbewustzijn, meppel, omgeving meppel, gezondheid, leefstijl, holistisch, .

    tel. 06 20215806, Ceintuurbaan 106, 7941 LX in Meppel

    Meer over Massage Mirjam contact website