Massalt Banden in Meppel

Massalt Banden

Over Massalt Banden

Massalt Banden valt onder de rubriek garage in Meppel.

Massalt Banden staat klaar voor u wanneer u problemen heeft met uw banden. Wij zijn de specialist op het gebied van bandenservice in uw regio.

Naast banden kunnen wij ook uw velgen verzorgen, uw auto uitlijnen en remblokken vervangen. Wij bieden onze klanten graag alle mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons onder andere kiezen voor low budget banden maar ook uit exclusieve merk banden. Voor u hebben we een groot assortiment aan banden klaarstaan. Daarom onderscheiden wij ons ook dus door de super service die wij u bieden.

Ook staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel waardoor we u dus kunnen helpen met de gewenste kwaliteit. Onze banden zijn allemaal voorzien van het E-keurmerk, ook onze low budget banden en dus niet alleen voor onze topmerkbanden. Het E-keurmerk houd in dat de banden voldoen aan alle eisen binnen Europa. Hierdoor krijgt u nooit problemen onderweg om het een of ander.

Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van service, veiligheid en zekerheid. Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massalt Banden uit de rubriek garage uit Meppel is gevestigd aan de Pieter Mastebroekweg 15 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-241400.

Diensten en producten voor garage

Trefwoorden die horen bij Massalt Banden zijn o.a. :