Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel

Meubelstoffeerderij voor herstofferen meubels caravans en boten

Over Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen

Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen valt onder de rubriek meubels uit Meppel.

Wanneer u een zitmeubel heeft dat kapot is en gemaakt moet worden is dit lastig. U kunt dit vaak niet zelf doen en moet hiervoor een echte professional inhuren. Deze zijn vaak duur en lastig te vinden, maar u kunt ook gewoon ons om hulp vragen. Wij zijn Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen en zijn gespecialiseerd in het herstofferen en renoveren van meubelen.. U bent van harte uitgenodigd om onze meubelstoffen en diverse nieuwe stalenboeken te bekijken . Veel keus en .. u krijgt een goed advies.

Wij zijn er daarnaast niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Zo kunnen wij vanuit de zorg of horeca ook zitmeubelen repareren of opnieuw stofferen. Klassiek en design is ook een specialiteit van ons. Ook herstofferen wij caravans, ,boten, loungesets, campers en designmeubelen zoals bijvoorbeeld de Gelderlander, Leolux , enz..

Wilt u weten wat het her-stofferen van uw meubel kost dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om voor u een prijsopgaaf te maken.Belt u gerust voor het maken van een afspraak.

Kijk voor meer informatie op de website www.ge-woonjansen.nl of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft aan ons of meer informatie wenst over onze diverse werkzaamheden. t0522=820220


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

CK van Pagee woensdag 1 maart 2017

4 sterren

“Leuk bedrijf, professionele stoffeerders ,service gericht en een goed advies.Ik ben tevreden. Fijn dat de stoffeerder langs komt om het meubel te bekijken en met mij mee dacht over een passende stof voor mijn bank. .Een nette offerte ontvangen en alles is keurig netjes uitgevoerd.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen uit de rubriek meubels uit Meppel is gevestigd aan de Industrieweg 5 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-820220.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen zijn o.a. :

Nieuws van Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel

JA HOOR  DAAR IE IE DAN DE ZON111!!

JA HOOR DAAR IE IE DAN DE ZON111!!

De lente barst los en veel mensen gaan weer naar de caravan,Boot of lekker touren met de Camper.

Laat het voorjaar maar beginnen!

Laat het voorjaar maar beginnen!

Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen is er klaar voor.