Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel

Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen uit Meppel heeft geen profiel.

Wat doet Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel

Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen is een meubels uit Meppel. Men is gevestigd aan de Industrieweg 5. Het telefoonnummer van Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel is 0522-820220.

Is Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Meubelstoffeerderij Gewoon Jansen in Meppel valt onder de rubriek meubels. Een meubels uit Meppel levert onder andere :

Wanneer u een zitmeubel heeft dat kapot is en gemaakt moet worden is dit lastig. U kunt dit vaak niet zelf doen en moet hiervoor een echte professional inhuren. Deze zijn vaak duur en lastig te vinden, maar u kunt ook gewoon ons om hulp vragen. Wij zijn Meubelstoffeerderij GeWoon Jansen en zijn gespecialiseerd in het herstofferen en renoveren van meubelen.. U bent van harte uitgenodigd om onze meubelstoffen en diverse nieuwe stalenboeken te bekijken . Veel keus en .. u krijgt een goed advies. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

CK van Pagee woensdag 1 maart 2017

4 sterren

“Leuk bedrijf, professionele stoffeerders ,service gericht en een goed advies.Ik ben tevreden. Fijn dat de stoffeerder langs komt om het meubel te bekijken en met mij mee dacht over een passende stof voor mijn bank. .Een nette offerte ontvangen en alles is keurig netjes uitgevoerd.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.