Pedicure Praktijk Marjan in Ruinerwold

Pedicure Praktijk Marjan: Gevestigd in Ruinerwold.

Over Pedicure Praktijk Marjan

Pedicure Praktijk Marjan valt onder de rubriek pedicure uit Meppel.

Het gezicht achter Pedicure Praktijk Marjan is Marjan Boer. Marjan is sinds 2012 een gediplomeerd pedicure en sinds 2014 een medisch pedicure. Als medisch pedicure is Marjan gespecialiseerd in: Reumatische, diabetische, spastische, verwaarloosde en oudere voeten. Tevens biedt Pedicure Praktijk Marjan ook speciale technieken aan.

Omdat Marjan haar medisch diploma gehaald heeft, is zij nog beter in staat om uw voeten goed te verzorgen en problemen te voorkomen of op te lossen. De praktijk van Pedicure Praktijk Marjan is ingericht met alle benodigde apparatuur die voldoet aan de richtlijnen van de branchevereniging. Pedicure Praktijk Marjan is aangesloten bij PROVOET en opgenomen in ProCert.

Pedicure Praktijk Marjan biedt diverse behandelingen aan. De behandelingen ziet u hieronder terug:

- Basisbehandeling.

- Diabetische behandeling.

- Reumatische behandeling.

- Arkada techniek.

- Nagels lakken.

Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met Pedicure Praktijk Marjan. Natuurlijk kunt u voor meer informatie en de mogelijkheden ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pedicure Praktijk Marjan uit de rubriek pedicure uit Meppel is gevestigd aan de Dijkuizen 8b in Ruinerwold. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12137435.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pedicure Praktijk Marjan zijn o.a. :