Peek a Boo, Personal Designer in Meppel

grafisch vormgever

Over Peek a Boo, Personal Designer

Peek a Boo, Personal Designer valt onder de rubriek grafisch ontwerper uit Meppel.

Hoi! Ik ben Paulien Kiers en ik ben ontwerper. Geboortekaartjes, trouwkaarten, rouwkaarten, uitnodigingen… Er zijn tal van verschillende soorten (familie)drukwerk wat iedereen wel eens moet gebruiken. Ook kan ik persoonlijke cadeautjes voor je maken. Als je met mij gaat samenwerken, kijken we naar jouw wensen, maak ik eerste ontwerpen en vanaf daar kiezen we een richting.

Diensten: >Handlettering/kalligrafie; >Schetsen/tekenen; >Pyrografie; >(Water)verf; >Digitaal – InDesign; >Digitaal – Photoshop; >Digitaal – Illustrator.

Wanneer je helemaal tevreden bent, kan ik de bestanden leveren, maar ik kan ook nog even voor je uitzoeken waar op dat moment de beste deal is om het te laten drukken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Peek a Boo, Personal Designer uit de rubriek grafisch ontwerper uit Meppel is gevestigd aan de Bezettingslaan 54 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0629216064.

Diensten en producten voor grafisch ontwerper

Trefwoorden die horen bij Peek a Boo, Personal Designer zijn o.a. :

Nieuws van Peek a Boo, Personal Designer in Meppel

R is weer in de maand

R is weer in de maand

Dan is het weer tijd voor warme chocolademelk