Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies in Diever

Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies

Over Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies

Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies valt onder de rubriek coaching in Meppel.

Welkom,

Mijn naam is Tonny Adriaens - van der Ham, in mijn praktijk begeleid ik cliënten die behoefte hebben aan ondersteuning in een moeilijke periode in hun leven. Dit kan zowel bij lichamelijke als emotioneel/mentale problemen zijn, bijvoorbeeld als je te maken krijgt met kanker, bij jezelf of in je omgeving. Mijn doel is zodanig te begeleiden dat de lichamelijke, geestelijke krachten en inzichten van de cliënt geactiveerd worden zodat een nieuw evenwicht bereikt kan worden. Dit in een veilige, ontspannen sfeer zodat de cliënt in staat gesteld wordt die keuzes te maken die voor cliënt belangrijk zijn en bijdragen tot een harmonieus leven, hoe lang of kort dit ook mag zijn. Daarvoor zijn er verschillende methoden die ingezet kunnen worden. Voor alle mogelijkheden, vragen en/of meer informatie kunt u mijn website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies uit de rubriek coaching uit Meppel is gevestigd aan de Kasteel 9 in Diever. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27898405.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Reflecteren, Spiegelen, Imagineren | Bij ziekte, spanningen, rouw en verlies zijn o.a. :