Presto Companie in Meppel

Presto Companie: Etalagebureau.

Over Presto Companie

Presto Companie valt onder de rubriek winkel inrichting uit Meppel.

Presto Companie is een professioneel etalagebureau. De gezichten achter Presto Companie zijn Kees Jansma en Anneke Neef. Het bedrijf is 18 jaar geleden in Meppel opgestart onder de naam Presto Etalagebureau.

Presto Companie heeft een hart voor etaleren, decoreren en styling. Het vakgebied is echter zo uitgebreid geworden dat er gekozen is voor een nieuwe naam, namelijk Presto Companie.

Presto Companie kan diverse diensten aanbieden. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten. Voor uitgebreide informatie over deze diensten kunt u de website bezoeken. De diensten:

- Etaleren / decoreren. - Winkelinrichting / winkelontwerp. - Styling. - Visual merchandising. - POS (Point Of Sale).

Presto Companie kan zorgen voor een thematische etalage, het stylen van bijvoorbeeld uw badkamer, het aankleden van een restaurant of het decoreren van een thema bruiloft. Er is van alles mogelijk.

Bekijkt u voor de mogelijkheden en voor meer informatie de website. Heeft u een vraag aan Presto Companie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Presto Companie staat u altijd graag te woord en geeft u graag advies op maat.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Presto Companie uit de rubriek winkel inrichting uit Meppel is gevestigd aan de Archimedes 14 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-244658.

Diensten en producten voor winkel inrichting

Trefwoorden die horen bij Presto Companie zijn o.a. :