Psycho-Logica in Ruinerwold

Therapie, coaching en counseling met communicatietraining.

Over Psycho-Logica

Psycho-Logica valt onder de rubriek coaching uit Meppel.

Bij Psycho logica kunt u terecht voor psychosociale therapie, coaching en counseling met communicatietraining.

Onze visie is dat de mens, als onderdeel van het universum een schakel is in de energieketen en niet als een losstaand iets te zien. Ook is de mens een samenstelling van lichaam en geest met een ziel. Dit kan niet in onderdelen uit elkaar gehaald worden. Vanuit dat kader worden de behandelingen samen met de cliƫnt vormgegeven.

Psychosociale therapie is bedoeld voor mensen die in hun omgeving aanlopen tegen negatief aangeleerde en opgelopen gedachtepatronen die zorgen voor onrust en het moeilijk maken om de dagelijkse dingen uit te voeren.

Ook bieden bij Verkeerscoaching. Dit is voor mensen die last hebben van rijangst. Met rijangst wordt niet bedoeld de zenuwachtige spanning. Maar dit is voor mensen die in paniek raken bij het idee alleen al dat je zelf in de auto moeten rijden naar de dichtstbijzijnde winkel.

Wilt u graag meer informatie over wat ik u allemaal kunnen aanbieden? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Psycho-Logica uit de rubriek coaching uit Meppel is gevestigd aan de de horsten 4 in Ruinerwold. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12641537.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Psycho-Logica zijn o.a. :