Reparatie Studio Wim in Havelte

Reparatie Studio Wim uit Havelte heeft geen profiel.

Wat doet Reparatie Studio Wim in Havelte

Reparatie Studio Wim is een muziekwinkel uit Meppel. Men is gevestigd aan de Kielakker 71. Het telefoonnummer van Reparatie Studio Wim in Havelte is 06-48731167.

Is Reparatie Studio Wim in Havelte uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Meppelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Reparatie Studio Wim in Havelte valt onder de rubriek muziekwinkel. Een muziekwinkel uit Meppel levert onder andere :

Welkom bij Reparatiestudio Wim, lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Janna van der Kamp donderdag 1 juni 2017

4 sterren

“Dag Wim, Na mijn pensionering ben ik met saxofoonspelen begonnen (3 jaar geleden), want spelen in de fanfare van het dorpje waar we zijn gaan wonen (Belt-Schutsloot) leek me leuk. Mijn lerares (Ilona Slomp uit De Wijk) vindt dat ik eens een ander saxofoonmondstuk moet proberen en ik werd door haar op u gewezen. Zojuist las ik de tekst op uw website, waar u om een review vraagt. Over uw saxofoon ervaring en kennis kan ik (nog) niets zeggen. Maar mijn oog viel wel direct op een (voor mij) storende fout in de Nederlandse taal. U schrijft: Wim repareert of onderhoud uw instrument met uiterste zorg. Oeps, dat moet natuurlijk zijn: Wim repareert en onderhoudt uw instrument met uiterste zorg. En dan nu mijn vraag. Kan ik bij u mondstukken voor mijn altsaxofoon uitproberen? Ik heb een Yamaha alt YAS 280 met een mondstuk van Selmer één ster en een rietbinder van Francois Louis. Ik ben na de A,B en C-examens nu bezig voor mijn Hafabra D-examen en oefen dagelijks best wel veel (dus een mondstuk moet daar wel tegen kunnen, ha ha). Ik hoor graag of en wanneer ik bij u terecht kan om mondstukken uit te proberen. Vriendelijke groeten, Janna van der Kamp Havezatherweg 12 Belt-Schutloot”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.