Reparatie Studio Wim in Havelte

Dwarsfluit, Saxofoon en Klarinet reparaties.

Over Reparatie Studio Wim

Reparatie Studio Wim valt onder de rubriek muziekwinkel uit Meppel.

Welkom bij Reparatiestudio Wim,

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren reparateur houten blaasinstrumenten? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Uw blaasinstrument is een kostbaar bezit. Misschien zelfs wel uw broodwinning. Goed onderhoud van het instrument is dus van groot belang.

Uiteraard laat u dit door een professional doen. Maar waar vind je een goede professionele reparateur die hart voor zijn vak heeft? In Havelte!

Wim van Braam is al sinds 1998 actief als reparateur voor houten blaasinstrumenten en is met name gespecialiseerd op het gebied van klarinetten, fluiten en saxofoons.

Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij Van der Glas muziekinstrumenten en is onder andere opgeleid door Jonas Sileika uit Litouwen. Deze meesterreparateur heeft Wim de fijne kneepjes van dit mooie ambacht geleerd. Na afloop van zijn opleiding ontving Wim uit handen van Jonas dan ook zelf het certificaat Meesterreparateur. Daarnaast heeft Wim een korte periode stage gelopen bij Buffet Crampon in Parijs.

Na ruim 17 jaar met veel plezier bij Van der Glas te hebben gewerkt was Wim toe aan een volgende stap in zijn carriere: zijn eigen bedrijf. Met aandacht voor klant én instrument in zijn eigen reparatiestudio zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Kernwoorden bij het werk van Wim zijn dan ook: precisie, aandacht en vakwerk. Wim repareert of onderhoud uw instrument met uiterste zorg. Hij overlegt met u waar de problemen zich bevinden en lost het op. 100% is niet voldoende, Wim blijft streven naar perfectie!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Janna van der Kamp donderdag 1 juni 2017

4 sterren

“Dag Wim, Na mijn pensionering ben ik met saxofoonspelen begonnen (3 jaar geleden), want spelen in de fanfare van het dorpje waar we zijn gaan wonen (Belt-Schutsloot) leek me leuk. Mijn lerares (Ilona Slomp uit De Wijk) vindt dat ik eens een ander saxofoonmondstuk moet proberen en ik werd door haar op u gewezen. Zojuist las ik de tekst op uw website, waar u om een review vraagt. Over uw saxofoon ervaring en kennis kan ik (nog) niets zeggen. Maar mijn oog viel wel direct op een (voor mij) storende fout in de Nederlandse taal. U schrijft: Wim repareert of onderhoud uw instrument met uiterste zorg. Oeps, dat moet natuurlijk zijn: Wim repareert en onderhoudt uw instrument met uiterste zorg. En dan nu mijn vraag. Kan ik bij u mondstukken voor mijn altsaxofoon uitproberen? Ik heb een Yamaha alt YAS 280 met een mondstuk van Selmer één ster en een rietbinder van Francois Louis. Ik ben na de A,B en C-examens nu bezig voor mijn Hafabra D-examen en oefen dagelijks best wel veel (dus een mondstuk moet daar wel tegen kunnen, ha ha). Ik hoor graag of en wanneer ik bij u terecht kan om mondstukken uit te proberen. Vriendelijke groeten, Janna van der Kamp Havezatherweg 12 Belt-Schutloot”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.

Contact opnemen

Reparatie Studio Wim uit de rubriek muziekwinkel uit Meppel is gevestigd aan de Kielakker 71 in Havelte. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48731167.

Diensten en producten voor muziekwinkel

Trefwoorden die horen bij Reparatie Studio Wim zijn o.a. :

Nieuws van Reparatie Studio Wim in Havelte

Even voorstellen; Reparatiestudio Wim

Even voorstellen; Reparatiestudio Wim

Nieuw bij Meppel Onderneemt; Reparatiestudio Wim. Ik stel mij graag aan u voor!