Rijschool GA Lessen in Meppel

Rijschool GA lessen | Wij verzorgen theoriecursussen en rijlessen voor het autorijbewijs in Meppel, Nijeveen, Staphorst en omgeving.

Over Rijschool GA Lessen

Rijschool GA Lessen valt onder de rubriek rijschool in Meppel.

Rijschool GA lessen verzorgt theoriecursussen en praktijklessen voor het autorijbewijs in Meppel, Nijeveen, Staphorst en omgeving. Rijschool GA lessen leert je ook om kennis te hebben van je auto, om rekening te houden met het verkeer om je heen en om milieubewust te rijden. Dit alles doet Rijschool GA lessen volgens de bewezen methode de RIS: rijopleiding in stappen.

Tegenwoordig mag je vanaf 16,5 jaar al beginnen met praktijklessen. Vanaf je 17e verjaardag mag je het praktijkexamen afleggen en na het slagen hiervoor mag je al de weg op onder begeleiding.

Voor de theorieles kun je kiezen tussen een klassikale cursus, een digitale cursus of een zelfstudie. Leermateriaal voor de theorie kun je bestellen via de webshop van Rijschool GA lessen.

Rijschool GA lessen biedt je ook een bijscholingsarrangement. Deze cursussen zijn voor mensen die al in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar een bepaald onderdeel van de rijtaak lastig blijven vinden. Heb je bijvoorbeeld moeite met fileparkeren of heb je angst bij het rijden op de snelweg? Na de bijscholingscursus los jij deze rijtaken weer vertrouwd en zelfverzekerd op.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, een proefles of de tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool GA Lessen uit de rubriek rijschool uit Meppel is gevestigd aan de Tulpenstraat 21 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39031886.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool GA Lessen zijn o.a. :