Rijschool GA Lessen in Meppel

Klaar met fietsen? GA Lessen!

Over Rijschool GA Lessen

Rijschool GA Lessen valt onder de rubriek rijschool in Meppel.

De drijvende kracht achter Rijschool GA Lessen is Mevrouw G.R. Alsema. Zij is een vertrouwde instructrice. Ze is een specialist die jou op een effectieve manier naar je rijbewijs coacht.

Bij rijschool GA Lessen ben je gegarandeerd van kwaliteit. Zij leiden jou namelijk niet alleen op om de auto te besturen op de weg, maar leren je ook om kennis te hebben van je auto, om rekening te houden met het verkeer om je heen en om milieubewust te rijden. Dit alles volgens een bewezen methode, namelijk de RIS: rijopleiding in stappen.

Zij verzorgen theoriecursussen en rijlessen voor het autorijbewijs in Meppel, Nijeveen, Staphorst en omgeving.

Rijschool GA Lessen biedt een compleet pakket voor het halen van je rijbewijs B aan. Je kunt bij hen zowel theorielessen als praktijklessen volgen. Met de invoering van 2toDrive mag je tegenwoordig vanaf 16,5 jaar al beginnen met de praktijklessen. Vanaf je 17e verjaardag mag je het praktijkexamen afleggen en na het slagen hiervoor kun je onder begeleiding al de weg op.

Ze bieden je naast rijlessen ook een bijscholingsarrangement aan. Deze cursus is bestemd voor mensen die al in het bezit zijn van een geldig rijbewijs, maar een onderdeel van het rijden lastig blijven vinden. Onder anderen: Fileparkeren/Snelweg angst/Omgaan met hulpsystemen.

Rijschool GA Lessen biedt de volgende rijles pakketten Rijbewijs B(Auto) aan:

* Snelweg, 30 lessen à €48,50 RIS praktijkboek Tussentijdse toets Praktijkexamen CBR*

* Stadscoureur, 35 lessen à €48,00 RIS praktijkboek Tussentijdse toets Praktijkexamen CBR*

* All-in, 40 lessen à €47,50 RIS praktijkboek Tussentijdse toets Praktijkexamen CBR met slagingsgarantie** Theoriecursus met 50% korting

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool GA Lessen uit de rubriek rijschool uit Meppel is gevestigd aan de Tulpenstraat 21 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39031886.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool GA Lessen zijn o.a. :