Salon99 Skin Care in Meppel

Salon99 Skin Care: Beautysalon in Meppel.

Over Salon99 Skin Care

Salon99 Skin Care valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Meppel.

Op zoek naar een salon waarbij jouw huid centraal staat? Dan bent u bij Salon99 Skin Care helemaal aan het juiste adres. Door regelmatig deel te nemen aan workshops en training blijft de kennis in Salon99 Skin Care up-to date en bent u verzekerd van de beste behandelingen.

U kunt bij Salon99 Skin Care terecht voor de volgende behandelingen:

- Skincare: Diverse gezichtsbehandelingen en huidverbeteringen zoals acne behandeling, bio surface peel, coallagen booster en collageen lichttherapie.

- Laseronthating: Een cosmetische ingreep die wordt gebruikt om ongewenst lichaamshaar definitief te verwijderen.

- Manicure: Bij Salon99 Skin Care kunt u uw handen er weer fris en stralend laten uitzien. Kies voor een classic manicure en lakken of laat uw nagels vijlen en lakken.

- Make up: Voor divers make up advies bent u bij Salon99 Skin Care aan het juiste adres. Ook biedt Salon99 Skin Care bruids make up aan.

- Bodycare: Waxen en harsen, pedicure en massage.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Salon99 Skin Care.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon99 Skin Care uit de rubriek schoonheidssalon uit Meppel is gevestigd aan de Woldstraat 40 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-853809.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon99 Skin Care zijn o.a. :