Slijterij Kisjes in Meppel

Proef, geniet & beleef!

Over Slijterij Kisjes

Slijterij Kisjes valt onder de rubriek slijterij in Meppel.

Wanneer u slijterij Kisjes bezoekt mag u advies op maat verwachten en helpen Alexander en zijn team u graag op weg bij het vinden van de juiste fles voor u en uw eventuele gasten. Wanneer u slijterij Kisjes bezoekt, mag u advies op maat verwachten en helpen Alexander en zijn team u graag bij het vinden van het juiste product.

Wilt voor uw verjaardag, zakelijke bijeenkomst of feestje uw gasten een unieke smaakbeleving laten ervaren? Dan kunt u kiezen voor een bier-, whisky- of wijnproeverij van slijterij Kisjes.

Daarnaast verzorgen wij ook uw complete catering en cadeaupakketten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Heeft u bij ons een bestelling geplaatst maar bent u niet in de gelegenheid om deze zelf op te halen? Dat is geen enkel probleem, wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Slijterij Kisjes uit de rubriek slijterij uit Meppel is gevestigd aan de De Putstoel 2 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-255923.

Diensten en producten voor slijterij

Trefwoorden die horen bij Slijterij Kisjes zijn o.a. :