Tegel & Sanitair Depot Meppel in Meppel

Welkom op de website van Tegeldepot Meppel. Uw specialist in tegels en sanitair. Wij zijn gevestigd in Meppel en leveren landelijk. Kom gerust bij ons langs voor een bezoek aan onze show room. De koffie staat altijd klaar voor u. Mocht u specifieke vragen hebben dan zijn onze medewerkers altijd bereid om deze te beantwoorden.

Over Tegel & Sanitair Depot Meppel

Tegel & Sanitair Depot Meppel valt onder de rubriek tegelhandel in Meppel.

Welkom op de website van Tegeldepot Meppel. Uw specialist in tegels en sanitair. Wij zijn gevestigd in Meppel en leveren landelijk. Kom gerust bij ons langs voor een bezoek aan onze showroom. De koffie staat altijd klaar voor u. Mocht u specifieke vragen hebben dan zijn onze medewerkers altijd bereid om deze te beantwoorden.

Tegel & Sanitair Depot. Gespecialiseerd in tegelvloeren, badkamertegels en sanitair. Wij voeren alleen A merken en kopen alles af fabriek. Geen tussenhandels meer. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in grote rest- en faillissementpartijen. Wij leveren alle merken tegen de laagste prijzen, soms bespaart u tot -60% op uw woonkamervloer of badkamer. Wij beschikken over ervaren klussers die de spullen vakkundig kunnen monteren.

Verder maken wij gebruik van verschillende leveranciers waardoor wij een ruim assortiment in sanitair hebben. Hierdoor kunnen wij bijna alles wat u wenst in uw badkamer plaatsen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tegel & Sanitair Depot Meppel uit de rubriek tegelhandel uit Meppel is gevestigd aan de Eekhortsweg 31a in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-245279.

Diensten en producten voor tegelhandel

Trefwoorden die horen bij Tegel & Sanitair Depot Meppel zijn o.a. :

Nieuws van Tegel & Sanitair Depot Meppel in Meppel

Wij moeten plaats maken voor onze nieuwe modellen !!!!

Wij moeten plaats maken voor onze nieuwe modellen !!!!

Verschillende modellen moeten weg om plaatst te maken voor onze nieuwe showroommodellen. Dus vele kortingen!