Uiterwijk Stucadoorsbedrijf in Meppel

Uiterwijk Stukadoors: Specialist in het repareren en aanbrengen van stucwerk.

Over Uiterwijk Stucadoorsbedrijf

Uiterwijk Stucadoorsbedrijf valt onder de rubriek stukadoors in Meppel.

Wilt u uw wanden opnieuw laten stuken? Of wellicht uw plafond? Wij stuken niet alleen uw wanden en plafonds, maar repareren ook oude stuclagen.

Uiterwijk Stukadoors is de perfecte partner van al uw stucwerk.

Binnen het stuken van muren en dergelijke zijn veel variatie mogelijkheden. Kies uit strak en modern of uit een traditionele muur of juist decoratief. Wij hebben ruime ervaring en wij gaan vakkundig te werk en zetten kwaliteit ook altijd voorop.

De soorten stucwerken die wij kunnen leveren zijn: Spackwerk, sierpleister, traditioneel stucwerk en pandomo. Meer informatie over de soorten stucwerken kunt u opvragen.

U geeft door wat de opdracht is en wij zullen deze binnen een korte periode voor u kunnen uitvoeren. Wij houden ons aan alle gemaakte afspraken. Als wij aangeven dat wij binnen een week klaar zijn, dan zullen wij ons daar ook aan houden. U hoeft zich met ons geen zorgen te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen bij u thuis! Natuurlijk kunt u ook altijd onze website eens bekijken. Leuk om eens een kijkje 'achter de schermen' te nemen en foto's te bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uiterwijk Stucadoorsbedrijf uit de rubriek stukadoors uit Meppel is gevestigd aan de Tuinweg 74 in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0522-474217.

Diensten en producten voor stukadoors

Trefwoorden die horen bij Uiterwijk Stucadoorsbedrijf zijn o.a. :