Werkplaats4you in Meppel

Werkplaats verhuur!

Over Werkplaats4you

Werkplaats4you valt onder de rubriek verhuur uit Meppel.

Bij Werkplaats4you bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een werkplaats. Naast de ruimte kunt u dan ook over de machines beschikken. Wanneer u niet beschikt over een eigen werkplaats dan is het natuurlijk fijn wanneer u bij ons een ruime werkplaats kunt huren waar u zelfstandig kunt klussen met diverse houtbewerkingsmachines en gereedschappen. U kunt zelfs voor de kleinere klussen zonder reservering terecht.

Wanneer u bezig bent met een groot project kan het zo zijn dat het project uiteindelijk vervoerd moet worden, geen probleem wij hebben een ruime keuze aan transportmiddelen zodat uw project op een veilige manier kan worden vervoerd. Kijk voor ons assortiment op de website.

Naast het huren van werkruimte hebben wij ook een webshop waar u bijvoorbeeld uw gereedschap kunt bestellen, wij leveren tegen scherpe tarieven en bieden u een snelle bezorgservice.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Werkplaats4you uit de rubriek verhuur uit Meppel is gevestigd aan de Zomerdijk 37B in Meppel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54218000.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Werkplaats4you zijn o.a. :