Herstel in relatie

Programma Samen van de Relatie Herstel Academie.

Herstel in relatie

Al na een paar dagen na het eerste contact, zitten we met elkaar aan tafel. Hij lijkt erg hoffelijk en gericht op zijn partner. Zij lijkt overstuur en weert hem af. De vrouw begint het gesprek: ‘Nou zeg het dan’ zegt ze tegen hem.

Hij kijkt naar mij en vertelt dat zijn partner sinds kort weet dat hij een relatie met een ander heeft gehad.

Ik zie bij dit echtpaar, wat ik vaak zie in relaties waar overspel een rol speelt. Hij is opgelucht het geheim is geen geheim meer. Tegelijkertijd ziet hij nu pas wat het teweeg brengt bij zijn partner en beseft hij hoe graag hij bij haar wil blijven.

Zij is boos, verdrietig, wanhopig en eenzaam. Ze weet niet of ze verder wil met hem, maar in ieder geval niet meer zo!

We gaan werken met het programma Samen van de Relatie Herstel Academie. Een helder programma met duidelijke stappen om te werken aan herstel.

Speelt vreemd gaan ook een rol in jullie relatie, kijk dan bij www.de-kaptok.nl voor informatie over het programma SAMEN en hoe dat kan helpen bij herstel in jullie relatie.

Geplaatst op maandag 7 december 2020.

Over PRAKTIJK de kapstok

Dit bericht is geschreven door PRAKTIJK de kapstok. Het bedrijf valt onder coaching uit Meppel. Trefwoorden van PRAKTIJK de kapstok uit Dalfsen : coaching praktijk, coaching met christelijke achtergrond, opvoedcoach, opvoedondersteuning, individuele gesprekken ouders, kindercoach, hulpverlening voor veilige basis, goed voor jezelf kunnen zorgen.

Lees meer over PRAKTIJK de kapstok.