Nieuwe medewerkers bij Healthcare Song

Healthcare Song heeft een aantal nieuwe medewerkers zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Nieuwe medewerkers bij Healthcare Song

Dr. Zhenzhen Guo studeerde af van Dalian Medische Universiteit, China, als internist en endocrinologist, en kreeg haar Master graad van de universiteit voor Traditioneel Chinese Medicijnkunst van de provincie Liaoning, Shenyang. Ze werkte meer dan tien jaar in een provincie-ziekenhuis als internist. Ze is gespecialiseerd in nek-, schouder- en rugpijn. Ook heeft ze veel ervaring met het behandelen van hooikoorts, borst ontsteking tijdens borstvoeden, verlammingsverschijnselen door beroerte en preventieve behandelingen. Haar diploma’s zijn in Nederland gewaardeerd en gevalideerd door de bevoegde instanties. Dr. Guo is in het bezit van een reanimatie diploma.

Zhen zou aanwezig zijn op zaterdag voor consult Acupunctuur, Copping, Moxa, GuaSha en/of TuiNa behandelingen.

Een behandeling bij haar kost: 30 minuten € 32,50; 60 minuten € 57,50

* Natuurgeneeskundig therapeut met acupunctuur en Tuina therapie;

Eva Veenstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut met acupunctuur en Tuina therapie. Haar opleiding heeft ze afgerond bij Qingbai. Voor haar stage is ze naar Malta gegaan om als assistent van het Chinees team in het ziekenhuis te werken. Specialiteiten zijn hoofdpijn en verslaving.

Eva is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagen van 9.30 tot 16.00

Een behandeling met acupunctuur en/of tuina therapie is 30 min €35,- en 60 min €62,50; Acupressuur behandeling: 30min € 32,50 60min € 57,50 Bio-massage en Proefbehandeling, zie tarieven.

Doordat ze is aangesloten bij de VBAG worden de behandelingen vergoed bij een aanvullende verzekering.

Vanaf woensdag 21-06-2017 hebben we een nieuwe masseuse. Ze heet Anna, en ze is de vervangster van Lisa. Zij heeft in China twee jaar Chinese Tuina opleiding gedaan en daar heeft ze haar diploma gehaald. In Nederland heeft ze bijna drie jaar in Rotterdam in een Chinese massage praktijk gewerkt. Met haar Nederlande taal is ze nog druk bezig. Ze heeft feeling met het vak. Anna assisteert Song Wan het eerste half jaar.

Geplaatst op donderdag 6 juli 2017.

Over Healthcare Song

Dit bericht is geschreven door Healthcare Song. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Meppel. Trefwoorden van Healthcare Song uit Meppel : Chinese geneeswijzen, praktijk voor Chinese geneeswijzes, acupunctuur behandeling, moxa behandeling, cupping behandeling, gua sha behandeling, tui-na behandeling, shiatsu behandeling, bio massage, Chinese gezichtweefselmassage, gezondheidsadvies, qigong tai-chi behandeling,.

Lees meer over Healthcare Song.