Soms wordt ik zo blij van mijn werk..

Het stel zit bij me aan tafel.

Soms wordt ik zo blij van mijn werk..

Uit eerdere gesprekken weten ze wat ze doen als het niet lekker loopt: Zij zegt wat, hij wordt geïrriteerd, zij reageert met zelfverdediging, hij raakt oververhit, zij schrikt daarvan en loopt weg. Hij blijft verbaasd achter, zij zit alleen met haar vragen, beiden voelen zich niet begrepen en alleen.

Hoe kan het anders was de vraag, we hebben er naar gekeken en ze zijn ermee aan de slag gegaan. Hij vertelt erover het leek weer te beginnen, maar toen dacht ik aan wat ik in therapie geleerd heb en vroeg hoe kan ik je helpen? Het maakte dat zij zich niet hoefde te verdedigen onder te zeuren kon zeggen wat ze wilde en dat ik niet geïrriteerd werd. we het er samen over konden hebben op een goede manier. De irritatie bleef weg en ze konden bij elkaar blijven. Een mooie stap om verbinding te houden met elkaar. We zijn met elkaar blij met deze ontwikkeling, we gaan verder op weg.

Ze merkten concreet dat relatietherapie helpt.

Geplaatst op maandag 26 oktober 2020.

Over PRAKTIJK de kapstok

Dit bericht is geschreven door PRAKTIJK de kapstok. Het bedrijf valt onder coaching uit Meppel. Trefwoorden van PRAKTIJK de kapstok uit Dalfsen : coaching praktijk, coaching met christelijke achtergrond, opvoedcoach, opvoedondersteuning, individuele gesprekken ouders, kindercoach, hulpverlening voor veilige basis, goed voor jezelf kunnen zorgen.

Lees meer over PRAKTIJK de kapstok.