Offerte voor Schilder in Meppel

Alle schilder in Meppel in 1 keer om een offerte vragen? Op Meppelonderneemt vindt u 2 stuks schilder voor een offerte! meer

Prijsopgave voor schilder opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo, Wij zouden graag de buitenkant van ons huis van het voorjaar geverfd zien worden. Op dit moment zijn wij ook benieuwd of we voor de herfst/winter nog herstelwerkzaamheden zouden moeten laten uitvoeren aan een aantal kozijnen. Het gaat om een woning aan de rand van het centrum in Meppel, waarvan de buitenkant in 2009 voor het laatst is geverfd.”

Aangevraagd op zaterdag 26 september 2015

Aangesloten bedrijven

 • Vakschilder Siebren Leijenaar

  Vakschilder Siebren Leijenaar. Trefwoorden van Vakschilder Siebren Leijenaar : schilder, houtrotherstel, wandafwerking, vakschilder, schildersbedrijf, schilder, professionele schilder, binnen schilderwerk, buiten schilder werk, .

  tel. 06-54211757, De Kampen 172, 7943HT in Meppel

  Meer over Vakschilder Siebren Leijenaar contact

 • Schimmelshop.nl

  Schimmels, vochtplekken of weerplekken aangetroffen in uw woning? Beschimmelde muren in uw badkamer,. Trefwoorden van Schimmelshop.nl : schilder, anti schimmel, anti schimmel badkamer, anti schimmel middel, anti schimmel middelen, anti schimmel muurverf, anti schimmel verf, anti vocht, antischimmel, .

  tel. 0631000741, Bouwmeesterstraat 62, 7906EV in Hoogeveen

  Meer over Schimmelshop.nl contact website